Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)


Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία


ForumFORUM Χώρος Συζήτησης











Newsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
Βρέθηκαν 74 εγγραφές, εμφανίζονται από 1 έως 10.Πρώτη Προηγούμενη 12345678 Επόμενη Τελευταία
Τίτλος
21-05-2023 
Εκπαιδευτικά διαδικτυακά σεμινάρια με ζητήματα που αφορούν στη Διατροφή και Βιώσιμη Ανάπτυξη για τους 17 στόχους του Ο.Η.Ε.
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης και το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής, διοργανώνουν μια σειρά από διαδικτυακά εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια, με ζητήματα που αφορούν στη Διατροφή και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στο πλαίσιο προώθησης των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε.
11-01-2023 
ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΨΗΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΙΕΣ:   ·         Πατήστε οπουδήποτε στην εικόνα. ·         Πατήστε Direct download ·         Κατ&epsilon...
19-10-2021 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
19-08-2021 
MUSEUMS working with VET students in TOURISM- ONLINE TRAINING- 24th - 26th August
MUSEUMS working with VET students in TOURISM- ONLINE TRAINING- 24th - 26th August
17-08-2021 
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROPASS & ΔΩΡΟ DVD ΜΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ!
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ /FREE ONLINE TRAINING WITH EUROPASS CERTIFICATE
26-01-2021 
ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η αρχαιολογία του κρασιού στην Κύπρο, Δρ Σοφοκλή Χατζησάββα
ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η αρχαιολογία του κρασιού στην Κύπρο, Δρ Σοφοκλή ΧατζησάββαΟ Δρ Σ. Χατζησάββας ήταν πρώην διευθυντής του τμήματος Αρχαιοτήτων. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Πολύ γνωστό βιβλίο του είναι (2008) Η Ελιά και το Λάδι στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο. Αθήνα: Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
24-08-2019 
Φαγητό του δρόμου: Από το χθες στο σήμερα / Street food: from the past to the present- bilingual edition
A great idea for a gifts to your friends, partners and customers, that would be much appreciated. Total number of pages: 208, includes 89 contemporary and historic photographs
14-01-2019 
Traditional Food – For better education and job opportunities (TradiFlavours)
Traditional Food – For better education and job opportunities (TradiFlavours)
05-12-2018 
9.2.2019-Παγκύπριο συνέδριο για την κυπριακή γαλακτοκομία (ιστορία, διατροφική αξία, κατοχύρωση, προώθηση, τεχνολογία)
Συνέδριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Κύπρου

"Κυπρίων γεύσεις: τα γενόμενα παρά του γάλακτος"

9 Φεβρουαρίου,2019

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, Λευκωσία
02-12-2018 
E_VOKED (European museums for Vocational Education)
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα Erasmus με θέμα : European Museums for Vocational Education  .
Ο βασικός σκοπός του προγράμματος  αναφέρεται στην ανταλλαγή καλών πρακτικών αναφορικά με το πώς οι πολιτιστικοί φορείς/τα μουσεία μπορούν να συνεισφέρουν στην επαγγελματική μάθηση [ «how can our cultural heritage institutions contribute to VET»].


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής