Cychefs
Γαστρονομικές προτάσεις και αξιολογήσεις εστιατορίων από τους καταξιωμένους αρχιμάγειρες Γιώργο Κυπριανού & Αντώνη Νικολάου.
Cyprus Food
Σύντομη περιγραφή στα αγγλικά των πιο γνωστών κυπριακών εδεσμάτων.
Cyprus Food and Drinks
Διαδικτυακή πύλη με πληροφορίες για την ιστορία και θρεπτική αξία παραδοσιακών κυπριακών τροφίμων και τις βιομηχανίες-βιοτεχνίες παραγωγής κυπριακών τροφίμων.
European Institute of Food History and Culture
L'Institut Européen d'Histoire et des Cultures de l'Alimentation Ευρωπαϊκό Ιντιστούτο για την ιστορία της διατροφής και την κουλτούρα της γαστρονομίας.
Foodmuseum
Περιεκτική βάση για μουσεία τροφίμων ανά τον κόσμο και θέματα που αφορούν στη γαστρονομική παράδοση.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.