Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)

ForumFORUM Χώρος Συζήτησης
Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία




http://www.cyprusfoodndrinks.com






Newsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
Βρέθηκαν 58 εγγραφές, εμφανίζονται από 1 έως 10.Πρώτη Προηγούμενη 123456 Επόμενη Τελευταία
Τίτλος
12-09-2017 
Ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις του Αγρού
Ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις του Αγρού
22-08-2017 
ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες έχουν αναρτηθεί στο:

http://bit.do/cyfoodseminars
12-08-2017 
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ
04-07-2017 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Ξέρετε άτομα που γνωρίζουν παραδοσιακές συνταγές;
08-06-2017 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ- ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) αναζητά συνεργάτες/συνεργάτιδες για μερική απασχόληση και με πλήρη απασχόληση κατά τους επόμενους 4 μήνες.
21-05-2017 
CLIP project "INTERNATIONAL COOPERATION-THE GUARANTEE OF DEVELOPMENT OF LOCAL PRODUCTS"
To participate in the project we will invite local producers, whose work often requires systematic and perform actions at a specific time of the day or with a predetermined space of time, so their participation in the proposed activities will be adapted to their daily duties.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΔΩΡΕΑΝ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ 15 & 16.3.17
07-03-2017 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΔΩΡΕΑΝ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ 15 & 16.3.17
Το 8ο και τελευταίο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών ΜΜΕ παραγωγής τροφίμων στο ΔΑΛΙ (μεταφορά από ΟΔΟΥ) στις 15 & 16 Μαρτίου 2017 (Τετάρτη & Πέμπτη).

Είσοδος ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους και για το κοινό.
22-02-2017 
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΜΕ ΕΠΙΧ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ 24 & 25.02.2017
Το 5ο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Livadia, στην Κυπερούντα, στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2017.
15-02-2017 
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΜΕ ΕΠΙΧ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ 17-18.2.17
Το τέταρτο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων θα διεξαχθεί στο Πολύκεντρο Νεότητας Αθηένου στις 17-18 Φεβρουαρίου 2017.
15-01-2017 
Απ’ τη νισκιά ως το πιάτο: Μια ψηφιακή έκθεση για την κυπριακή κουζίνα του χθες
Πρώτη, επίσημη παρουσίασή στην εκδήλωση «Διαδρομές στις γεύσεις της κυπριακής μεσογειακής διατροφής», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe Institut, Μάρκου Δράκου 21, Λευκωσία), στις 25 Ιανουαρίου 2017, στις 18:00.

Πληροφορίες: https://goo.gl/jB7QMz

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Απ’ τη νισκιά ως το πιάτο:



Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής