Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής προσκαλεί το κοινό σε εκδήλωση με τίτλο «Διαδρομές στις γεύσεις της κυπριακής μεσογειακής διατροφής».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe Institut, Μάρκου Δράκου 21, Λευκωσία), στις 25 Ιανουαρίου 2017, στις 18:00.Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει σύντομης διάρκειας παρουσιάσεις, πρώτη προβολή ταινίας, εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης και γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων, το κοινό θα έχει την...
Ιδρύσατε νέα επιχείρηση τροφίμων; Ξεκινάτε παραγωγή;Το σκέφτεστε; Το μελετάτε; Είσαστε παλιά επιχείρηση; Ετοιμάζετε νέα προϊόντα; Είστε ανταγωνιστικοί διεθνώς;Καλύπτουν τα προϊόντα σας πραγματικές ανάγκες; Ενημερωθείτε για όλες τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες και πάρτε τις σωστές αποφάσεις!Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης, τα οποία καλύπτουν θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις τροφί...
(Για γρήγορη μετάβαση στην ελληνική ανακοίνωση πατήστε εδώ) The Grape Escape Wine Trail Introduction The Cyprus Food and Nutrition Museum in collaboration with the Cyprus Tourism Organisation invites you to explore the age-old art of winemaking in a specially designed wine trail dubbed The Grape Escape Wine Trail, which falls under the Cyprus Wine Month festivities this November. The trail will be offerred twice on the 1st and 15th of November 2016. Important informa...
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής από 1η Σεπτέμβρη του 2016 αρχίζει την υλοποίηση του Έργου «Ενδυνάμωση των κυπριακών μικρο – μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων», το οποίο συγχρηματοδοτείται από Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α (U.S Department of State)
Εισαγωγή Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ανακοινώνει τη διοργάνωση τριών ειδικά σχεδιασμένων διαδρομών με ιδιαίτερο θέμα τη Μεσογειακή Διατροφή μέσα από την κυπριακή γαστρονομία. Οι διαδρομές εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος «Γεύσεις παραδοσιακής κληρονομιάς: Γαστρονομικοί περίπατοι στα μονοπάτια της Μεσογειακής Διατροφής», που υλοποιείται με την ευγενή στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών. Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι να μυήσει το κοινό στην έννο
The cooking classes cover a range of characteristic traditional Cypriot recipes, both for main dishes and desserts. Participants have the opportunity to explore basic ingredients, cooking techniques and utensils, and of course taste the rich flavours of freshly cooked traditional dishes, which are considered specialties of the Cypriot gastronomy.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.