Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)

ForumFORUM Χώρος Συζήτησης
Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία




http://www.cyprusfoodndrinks.com






Newsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
Βρέθηκαν 56 εγγραφές, εμφανίζονται από 1 έως 10.Πρώτη Προηγούμενη 123456 Επόμενη Τελευταία
Τίτλος
12-08-2017 
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ
04-07-2017 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Ξέρετε άτομα που γνωρίζουν παραδοσιακές συνταγές;
08-06-2017 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ- ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) αναζητά συνεργάτες/συνεργάτιδες για μερική απασχόληση και με πλήρη απασχόληση κατά τους επόμενους 4 μήνες.
21-05-2017 
CLIP project "INTERNATIONAL COOPERATION-THE GUARANTEE OF DEVELOPMENT OF LOCAL PRODUCTS"
To participate in the project we will invite local producers, whose work often requires systematic and perform actions at a specific time of the day or with a predetermined space of time, so their participation in the proposed activities will be adapted to their daily duties.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΔΩΡΕΑΝ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ 15 & 16.3.17
07-03-2017 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΔΩΡΕΑΝ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ 15 & 16.3.17
Το 8ο και τελευταίο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών ΜΜΕ παραγωγής τροφίμων στο ΔΑΛΙ (μεταφορά από ΟΔΟΥ) στις 15 & 16 Μαρτίου 2017 (Τετάρτη & Πέμπτη).

Είσοδος ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους και για το κοινό.
22-02-2017 
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΜΕ ΕΠΙΧ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ 24 & 25.02.2017
Το 5ο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Livadia, στην Κυπερούντα, στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2017.
15-02-2017 
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΜΕ ΕΠΙΧ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ 17-18.2.17
Το τέταρτο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων θα διεξαχθεί στο Πολύκεντρο Νεότητας Αθηένου στις 17-18 Φεβρουαρίου 2017.
15-01-2017 
Απ’ τη νισκιά ως το πιάτο: Μια ψηφιακή έκθεση για την κυπριακή κουζίνα του χθες
Πρώτη, επίσημη παρουσίασή στην εκδήλωση «Διαδρομές στις γεύσεις της κυπριακής μεσογειακής διατροφής», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe Institut, Μάρκου Δράκου 21, Λευκωσία), στις 25 Ιανουαρίου 2017, στις 18:00.

Πληροφορίες: https://goo.gl/jB7QMz

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Απ’ τη νισκιά ως το πιάτο:

06-01-2017 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής προσκαλεί το κοινό σε εκδήλωση με τίτλο «Διαδρομές στις γεύσεις της κυπριακής μεσογειακής διατροφής».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe Institut, Μάρκου Δράκου 21, Λευκωσία), στις 25 Ιανουαρίου 2017, στις 18:00.Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει σύντομης διάρκειας παρουσιάσεις, πρώτη προβολή ταινίας, εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης και γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων, το κοινό θα έχει την...
05-01-2017 
ΣΕΙΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ιδρύσατε νέα επιχείρηση τροφίμων; Ξεκινάτε παραγωγή;Το σκέφτεστε; Το μελετάτε; Είσαστε παλιά επιχείρηση; Ετοιμάζετε νέα προϊόντα; Είστε ανταγωνιστικοί διεθνώς;Καλύπτουν τα προϊόντα σας πραγματικές ανάγκες; Ενημερωθείτε για όλες τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες και πάρτε τις σωστές αποφάσεις!Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης, τα οποία καλύπτουν θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις τροφί...


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής