ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η αρχαιολογία του κρασιού στην Κύπρο, Δρ Σοφοκλή ΧατζησάββαΟ Δρ Σ. Χατζησάββας ήταν πρώην διευθυντής του τμήματος Αρχαιοτήτων. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Πολύ γνωστό βιβλίο του είναι (2008) Η Ελιά και το Λάδι στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο. Αθήνα: Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
A great idea for a gifts to your friends, partners and customers, that would be much appreciated. Total number of pages: 208, includes 89 contemporary and historic photographs
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα Erasmus με θέμα : European Museums for Vocational Education . Ο βασικός σκοπός του προγράμματος αναφέρεται στην ανταλλαγή καλών πρακτικών αναφορικά με το πώς οι πολιτιστικοί φορείς/τα μουσεία μπορούν να συνεισφέρουν στην επαγγελματική μάθηση [ «how can our cultural heritage institutions contribute to VET»].
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ασχολείται με την καταγραφή, μελέτη, διάσωση και διάδοση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.
Διοργανώνεται και φέτος στην Ανώγυρα Κοινότητα Ανώγυρας - Anoyira Village το επιτυχημένο και γνωστό σε πολύ κόσμο , στη Κύπρο και το εξωτερικό, Φεστιβάλ Παστελιού.
ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
Mια γέφυρα που συμβάλλει στην γνωριμία και στην σύνδεση της νέας γενιάς με την παράδοση του τόπου μας και στην διαφύλαξη της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ : cyfoodmuseum@gmail.com , 99295150