Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)


Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία


ForumFORUM Χώρος Συζήτησης










http://www.cyprusfoodndrinks.com
Newsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
Βρέθηκαν 66 εγγραφές, εμφανίζονται από 1 έως 10.Πρώτη Προηγούμενη 1234567 Επόμενη Τελευταία
Τίτλος
05-12-2018 
Παγκύπριο συνέδριο για την κυπριακή γαλακτοκομία (ιστορία, διατροφική αξία, προώθηση, τεχνολογία)
Συνέδριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Κύπρου

"Κυπρίων γεύσεις: τα γενόμενα παρά του γάλακτος"

9 Φεβρουαρίου,2019

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, Λευκωσία
02-12-2018 
E_VOKED (European museums for Vocational Education)
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα Erasmus με θέμα : European Museums for Vocational Education  .
Ο βασικός σκοπός του προγράμματος  αναφέρεται στην ανταλλαγή καλών πρακτικών αναφορικά με το πώς οι πολιτιστικοί φορείς/τα μουσεία μπορούν να συνεισφέρουν στην επαγγελματική μάθηση [ «how can our cultural heritage institutions contribute to VET»].
02-09-2018 
Πρόσκληση για εθελοντική συνεισφορά και υποστήριξη του έργου του Μουσείου Τροφίμων
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ασχολείται με την καταγραφή, μελέτη, διάσωση και διάδοση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.
31-08-2018 
30ο Φεστιβάλ Παστελιού Ανώγυρας
Διοργανώνεται και φέτος στην Ανώγυρα Κοινότητα Ανώγυρας - Anoyira Village το επιτυχημένο και γνωστό σε πολύ κόσμο , στη Κύπρο και το εξωτερικό, Φεστιβάλ Παστελιού.
11-02-2018 
ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
4 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Mια γέφυρα που συμβάλλει στην γνωριμία και στην σύνδεση της νέας γενιάς με την παράδοση του τόπου μας και στην διαφύλαξη της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ : cyfoodmuseum@gmail.com , 99295150 
12-12-2017 
ΚΕΡΑΤΕΑ: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - εκδήλωση 20.1.17 (Ανώγυρα), 26.1.17 (Λευκωσία)
ΚΕΡΑΤΕΑ: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - εκδήλωση 20.1.17 (Ανώγυρα), 26.1.17 (Λευκωσία)
18-11-2017 
ΟΙΝΟΥΣΑ ΚΥΠΡΟΣ: 1ο Παγκύπριο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΣΙ 24 & 25.11.17
ΤΕΣΤ
22-10-2017 
ΟΙΝΟΥΣΑ ΚΥΠΡΟΣ: 1ο Παγκύπριο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΣΙ 24 & 25.11.17
ΟΙΝΟΥΣΑ ΚΥΠΡΟΣ 1ο Παγκύπριο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΣΙ24 και 25 Νοεμβρίου στο ΤΕΠΑΚ, σε συνεργασία με το Τμ. Γεωπονικών Σπουδών , Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων. Θέσεις περιορισμένες. Είσοδος ελεύθερη.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γευσιγνωσία κυπριακών κρασιών από 20 κυπριακά οινοποιεία .  Θα παρουσιάσουν ειδικοί-διεθνώς γνωστοί από Ελλάδα .
12-09-2017 
Ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις του Αγρού
Ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις του Αγρού
22-08-2017 
ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες έχουν αναρτηθεί στο:

http://bit.do/cyfoodseminars


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής