Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)

FORUM
Share with us a traditional recipe
Add your own material to our Recipe Depository
May Concern Cyprus Food Industries & Public Utility Companies

http://www.cyprusfoodndrinks.com




Newsletter
*

Gi9 News
ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η αρχαιολογία του κρασιού στην Κύπρο, Δρ Σοφοκλή Χατζησάββα ( 26/01/2021 )

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η αρχαιολογία του κρασιού στην Κύπρο, Δρ Σοφοκλή Χατζησάββα




154 σελίδες, 128 φωτογραφίες. Τιμή: 16 ευρώ
Διάθεση:Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων, τηλ 99295150, cyfoodmuseum@gmail.com
Τμήμα Αρχαιοτήτων, Βιβλιοπωλεία, Οινοποιεία

Ο Δρ Σ. Χατζησάββας ήταν πρώην διευθυντής του τμήματος Αρχαιοτήτων. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Πολύ γνωστό βιβλίο του είναι  Η Ελιά και το Λάδι στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο(2008). Αθήνα: Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς



More




Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. 
  


Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής GNOMON Pliroforiki (Cyprus) Ltd
Powered by gi9.portal Platform CMS