Sign In
Home
Project
Vision
Goals
Benefits
Target group
Integration
Deliverables
Future plans
Publications
Logo
Partners
Research team
Partners - Researchers
Other partners
Contribution
Main supporters
Supporters
Grants
News
Connections
Sitemap
Contact
Foods
Traditional recipes
Ratio - Lunches
Production areas
Production methods
Traditional utensils and tools
Bibliography
Food museums tour
Food ads
Education
Food industries history of Cyprus
Newsletter
newsletter
Κατάλογος ενημέρωσης
Updated list 30 09 14
Updated list 30 09 14b
DIAITOLOGOI
MASS MEDIA
LIST updated 22.1014
Συνέδριο Κυπρίων Γεύσεις
ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ"
23.10.14 xls
mme2test
Schools 25 10 14
TEST3
τεστ
TEST 10 1 17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 11 10 17
SXOLEIA MESH & TEXNIKHS
em@il
*
Τεκμήρια
Search by Historic Period
Search in the Museum Items Category :
Τεχνικές παρασκευής τροφίμων
44 records found, Displaying 1 to 24.
First
Previous
1
2
Next
Last
αβτέλιασμαν,το
αγκαλιαρκά,η
αλώνισμαν,το
αμπελοκαλλιέργεια,η
ανέμισμαν,το
απόσταξη ροδοστάγματος,η
ασ̆ερόμπασμαν ...
Βουττίν
Γλέω
Ελιά και διαδικασία παραγωγής ...
ζαλατίνα,η
θέρος,το
Κλάδεμα και μπόλιασμα δεντρών
Κοτσίνισμαν των αφκών
Κουμνιάζω
Κουννουπίζω
μακαρόνια τρυπητά (με ...
Μελισσοκομία και προϊόντα της ...
Νομάδα
Ξηντερίζω
Ξηροτηανίζω
όργωμα,το
Παραγωγή αρτυσιάς και χρήσεις
Παραγωγή γλυκανίσσου
44 records found, Displaying 1 to 24.
First
Previous
1
2
Next
Last
Back
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα
© 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής
GNOMON Pliroforiki (Cyprus) Ltd