Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)

ForumFORUM Χώρος Συζήτησης
Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία




http://www.cyprusfoodndrinks.com






Newsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ ( 12/08/2017 )


Οδηγίες για ορθή λήψη των πιο κάτω αρχείων στο κάτω μέρος της σελίδας.


ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Aσφάλεια Τροφίμων
Μαργαρίτα Λιασή, Υγειονομικός επιθεωρητής,Υγειονομικές Υπηρεσίες Κύπρου

Ασφάλεια τροφίμων: Νέες εξελίξεις
Δρ. Μαίρη Ελευθεριάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ασφάλεια τροφίμων και επιχειρηματική δραστηριότητα
Δρ. Βλιάμος Σπύρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Νεάπολις, Κοσμήτορας Παν. Νεάπολις, Ομότιμος Καθηγητής Παν. Αθηνών

Υγειονομική νομοθεσία και συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις τροφίμων
Μαρία Ασπρή, Μεταπτυχιακή Ερευνήτρια ΤΕΠΑΚ

Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές για αποφυγή χημικών κινδύνων στα τρόφιμα

Δρ. Ελένη Κακούρη, Επιστημονικός Σύμβουλος Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, τέως Πρώτη Χημικός,
Γενικού Χημείου του Κράτους

Σήμανση τροφίμων
Δρ. Φρόσω Χατζηλουκά, Επιστήμονας Τροφίμων, Λέκτορας Πανεπ. Λευκωσίας, Συντ. Επιθεωρήτρια ISO22000, Πρόεδρος ΣΕΕΤΤΤΔ

Ασφάλεια τροφίμων

Γιώργος Ηλία, Υγειονομικός Επιθεωρητής,Υγειονομικές Υπηρεσίες Κύπρου

Ασφάλεια τροφίμων

Ειρήνη Λαζάρου, Επιστήμονας και Τεχνολόγος Τροφίμων

Νοθεία και ασφάλεια τροφίμων
Δρ. Στέλιος Γιαννόπουλος, Ανώτερος Χημικός Γενικού Χημείου του Κράτους



ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 

Νομική κατοχύρωση-προστασία παραδοσιακών προϊόντων
Δρ. Σώζος-Χρίστος Θεοδούλου, Δικηγόρος, Δικηγορικό Γραφείο Δρος Χρίστου Α. Θεοδούλου Δ.Ε.Π.Ε.

Παραγωγή ποιοτικών προϊόντων: Απαιτήσεις και υποχρεώσεις
Δρ. Φώτης Παπαδήμας, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΠΑΚ

Γυναίκες της υπαίθρου: Παράγοντας ποιότητα, μεταλαμπαδεύουν παραδόσεις και πολιτισμό
Άννα Κοσμά, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Ελαιόλαδο-Κανόνες Επισήμανσης και Εμπορίας
Χρυστάλλα Μυριανθέως Μισκουρίδου, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας στην εταιρεία

Τεχνολογική ενσωμάτωση σε παραδοσιακά τρόφιμα και αρχές σχεδιασμού ετικέτας
Αντρέας Κλεοβούλου, Επιστήμονας και Τεχνολόγος Τροφίμων Msc, MBA, Διευθυντής στην Εστία Γνώσης

Πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων και η επιχορήγηση τους
Πάνος Κολοβός, MSc, Επιθεωρητής εταιρείας Biocert

Συστήματα ποιότητας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων (ΠΟΠ-ΠΓΕ), βιολογική γεωργία (παραγωγή, έλεγχοι, πιστοποίηση, σήμανση, διακίνηση βιολογικών προϊόντων)
Ανδρέας Σελεάρης,Ανωτερός Γεωργικός Λειτουργός, Τμήμα Γεώργιας, ΥΓΑΑΠ



ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Ηλεκτρονικό εμπόριο και ευκαιρίες επένδυσης για τις ΜΜΕ
Κωνσταντίνα Σοφοκλέους, Λειτουργός Εμπορίου & Βιομηχανίας, ΥΕΕΒΤ

Χρηματοδότηση και ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων
Δρ. Πανίκος Πουτζιούρης, Αντιπρύτανης UCLAN Cyprus, Διευθυντής Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στον Τομέα Τροφίμων
Μαργαρίτα Κυπριανού Associate στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της PwC Κύπρου

Σύγχρονες Εφαρμογές&Ανάγκες Κατάρτισης για Απόκτηση Ανταγωνιστικών Πλεονεκτημάτων των Εταιρειών του Κλάδου Τροφίμων & Ποτών’’
Γιώργος Κούλας,Υπεύθυνος Κατάρτισης Charakis Research &Consulting Ltd



ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ-BRANDING, ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Εταιρική ταυτότητα και branding
Νικόλ Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Διαφημιστικού Γραφείου Holy Cow Advertising

Τρόποι προώθησης τοπικών προϊόντων
Γεώργιος Θεοφάνους, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας BIOLIFE TRADING LTD

Προώθηση παραδοσιακών προϊόντων
Σάββας Μαλλιώτης, Φιλαγροτική

Πλατφόρμα συνεργασίας: Green Cluster
Κρίστη Μελινιώτη, Κούλα Αριστοδήμου, Λειτουργοί Προγράμματος Green Cluster, Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ


Μάρκετιγκ και στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης
Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Δίκτυο Τροόδους



ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Επιχειρηματική καινοτομία και ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης
Δρ. Ηλίας Χατζηηλίας, Λέκτορας Επιχειρηματικότητας, UCLAN Cyprus, Διευθυντής CEDAR

Καινοτομία και επιχειρηματικότητα
Δρ. Αναστασία Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του CIIM, Συντονίστρια IDEA

Καινοτομία και επιχειρηματικότητα
Δρ.Χριστοδούλου Κλείτος, Λέκτορας Πληροφορικής, Πανεπιστημίου Νεάπολις
Δρ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Λέκτορας Διοίκησης, Πανεπιστήμιου Νεάπολις

Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία-Νέες τεχνολογίες πληροφορικής
Δρ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Λέκτορας Διοίκησης, Πανεπιστημίου Νεάπολις
Δρ. Χριστοδούλου Κλείτος, Λέκτορας Πληροφορικής, Πανεπιστημίου Νεάπολις

Η δημιουργία νέων επιχειρήσεων και η νόμιμη μορφή τους
Δρ. Τσακλαγκανος Άγγελος, Καθηγητής, Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών

Καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας στον κλάδο των τροφίμων
Δρ. Ακρίβος Χριστόδουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Πανεπιστημίου Νεάπολις


Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
Δρ. Κάθριν Λαζάρου-Κιττένη, Λέκτορας, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων & Διοίκηση, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η επιχειρηματική δράση της Golden Donkeys Farm
Πιερής Γεωργιάδης , Εμπνευστής και Ιδρυτής της Golden Donkeys Farm



ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Παραδοσιακά τρόφιμα τον 21ο αιώνα
Δρ. Δημήτρης Τσάλτας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΠΑΚ

Καινοτομία και παράδοση
Καλής Σουρουλάς, Μεταπτυχιακός Ερευνητής ΤΕΠΑΚ


Λαϊκές αγορές: Το παλιό αναγεννιέται
Ράκης Πιερίδης, Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού


Ένας αμπελώνας, 5000 χρόνια ιστορία, 5000 μπουκάλια κρασί
Λευτέρης Μοχιανάκης, ΑΝΑΜΑ

Εγκατάσταση μικρού τυροκομείου στη φάρμα
Δρ. Δέσποινα Μποζούδη, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΤΕΠΑΚ

Ξεκινώντας μια μικρή βιολογική παραγωγή
Λάκης Πίγγουρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών

Βιολογικές καλλιέργειες: Παρελθόν, παρόν και μέλλον
Λάκης Πίγγουρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών

Βιολογικές καλλιέργειες στην Κύπρο
Κυριάκος Κυριάκου, Πιστοποιημένος βιοκαλλιεργητής, Εταιρεία K.K. BioFresh

Διάσωση και διατήρηση κυπριακών σπόρων
Άγγελος Κυρατζής, Λειτουργός Γεωργικών Ερευνών, Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών

Σύσταση ΜΚΟ στη Κύπρο
Μαριλένα Κυριάκου, Λειτουργός Προγραμμάτων NGO Support Center

ΟΔΗΓΙΕΣ: 1. Πατήστε στον τίτλο κάθε παρουσίασης 2. Κατεβάστε την παρουσίαση στον υπολογιστή σας 3. Δείτε την παρουσίαση, επιλέγοντας "Slide Show". 4.Προχωράτε την παρουσίαση, ανάλογα με το ηχητικό της εκφώνησης.




Περισσότερα


Νέα & Ανακοινώσεις
ΥΛΙΚΟ ΟΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες έχουν αναρτηθεί στο:http://bit.do/cyfoodseminars
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΔΩΡΕΑΝ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΜΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ 15 & 16.3.17
Το 8ο και τελευταίο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών ΜΜΕ παραγωγής τροφίμων στο ΔΑΛΙ (μεταφορά από ΟΔΟΥ) στις 15 & 16 Μαρτίου 2017 (Τετάρτη & Πέμπτη). Είσοδος ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους και για το κοινό.
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΜΕ ΕΠΙΧ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ 24 & 25.02.2017
Το 5ο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Livadia, στην Κυπερούντα, στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2017.
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΜΕ ΕΠΙΧ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ 17-18.2.17
Το τέταρτο σεμινάριο για την ενδυνάμωση των κυπριακών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων θα διεξαχθεί στο Πολύκεντρο Νεότητας Αθηένου στις 17-18 Φεβρουαρίου 2017.
ΣΕΙΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ιδρύσατε νέα επιχείρηση τροφίμων; Ξεκινάτε παραγωγή;Το σκέφτεστε; Το μελετάτε; Είσαστε παλιά επιχείρηση; Ετοιμάζετε νέα προϊόντα; Είστε ανταγωνιστικοί διεθνώς;Καλύπτουν τα προϊόντα σας πραγματικές ανάγκες; Ενημερωθείτε για όλες τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες και πάρτε τις σωστές αποφάσεις!Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης, τα οποία καλύπτουν θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις τροφί...
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίων* για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων, τα οποία καλύπτουν θέματα όπως:• ποιότητα και πιστοποίηση προϊόντων• διαδικασίες ασφάλειας και υγείας• ανάπτυξη επιχειρηματικότητας • δικτύωση , μάρκετινγκ, branding • χρηματοδότηση
ΈΝΑΡΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ «ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΚΡΟ - ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής από 1η Σεπτέμβρη του 2016 αρχίζει την υλοποίηση του Έργου «Ενδυνάμωση των κυπριακών μικρο – μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων», το οποίο συγχρηματοδοτείται από Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α (U.S Department of State)


Απαντήσεις στη συζήτηση Συγγραφέας Ημερομηνία
ΣΧΟΛΙΑ -ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ root 22/8/2017 12:15 μμ

ΣΧΟΛΙΑ -ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Από root, On 22/8/2017 12:15 μμ

Μπορείτε να μας στέλνετε σχόλια και εισηγήσεις στο cyfoodmuseum@gmail.com ή χρησιμοποιώντας την online φόρμα της ιστοσελίδας. Εάν θέλετε να δημοσιεύονται τα σχόλια σας , σε αυτή την σελίδα, να το σημειώνετε.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής