Ο Έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης και ο αξιότιμος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου καθηγητής Δρ Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.
Εναρκτήρια ομιλία από την διεθνούς φήμης ομότιμη καθηγήτρια ιατρικής του Παν. Αθηνών Δρ Αντωνία Τριχοπούλου
Εκλεκτοί ομιλητές παρουσιάζουν 22 θέματα σε 6 θεματικές ενότητες.
Για εγγραφές στο cyfoodmuseum@gmail.com ή στο τηλέφωνο 97739192.
Το συνέδριο απευθύνεται σε:
όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα τα τοπικά προϊόντα,παραδοσιακή διατροφή .
φοιτητές, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ιστορία, λαογραφία, τοπική γαστρονομία, τοπικά προϊόντα, παραδοσιακή/Μεσογειακή διατροφή, βιολογικά προϊόντα, αειφορία.
δημοσιογράφους οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν κάποιου είδους αφιέρωμα (τουριστικό, γαστρονομικό).
παραγωγούς τροφίμων, οι οποίοι ενδιαφέρονται σε πρακτικές πτυχές που αφορούν στην εμπορική εκμετάλλευσή των παραδοσιακών προϊόντων (χαρακτηρισμοί, σήματα ποιότητας και κατοχυρώσεις).
εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για καλές πρακτικές, εφαρμογές και πρότυπες τάσεις στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την παραδοσιακή διατροφή .