Νέα & Ανακοινώσεις
ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Aσφάλεια Τροφίμων Μαργαρίτα Λιασή, Υγειονομικός επιθεωρητής,Υγειονομικές Υπηρεσίες Κύπρου Ασφάλεια τροφίμων: Νέες εξελίξεις Δρ. Μαίρη Ελευθεριάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Ασφάλεια τροφίμων και επιχειρηματική δραστηριότητα Δρ. Βλιάμος Σπύρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Νεάπολις, Κοσμήτορας Παν. Νεάπολις, Ομότιμος Καθηγητής Παν. Αθηνών Υγειονομική νομοθεσία και συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις τροφίμων Μαρία Ασπρή, Μεταπτυχιακή Ερευνήτρια ΤΕΠΑΚ Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές για αποφυγή χημικών κινδύνων στα τρόφιμα Δρ. Ελένη Κακούρη, Επιστημονικός Σύμβουλος Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, τέως Πρώτη Χημικός, Γενικού Χημείου του Κράτους Σήμανση τροφίμων Δρ. Φρόσω Χατζηλουκά, Επιστήμονας Τροφίμων, Λέκτορας Πανεπ. Λευκωσίας, Συντ. Επιθεωρήτρια ISO22000, Πρόεδρος ΣΕΕΤΤΤΔ Ασφάλεια τροφίμων Γιώργος Ηλία, Υγειονομικός Επιθεωρητής,Υγειονομικές Υπηρεσίες Κύπρου Ασφάλεια τροφίμων Ειρήνη Λαζάρου, Επιστήμονας και Τεχνολόγος Τροφίμων Νοθεία και ασφάλεια τροφίμων Δρ. Στέλιος Γιαννόπουλος, Ανώτερος Χημικός Γενικού Χημείου του Κράτους ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Νομική κατοχύρωση-προστασία παραδοσιακών προϊόντων Δρ. Σώζος-Χρίστος Θεοδούλου, Δικηγόρος, Δικηγορικό Γραφείο Δρος Χρίστου Α. Θεοδούλου Δ.Ε.Π.Ε. Παραγωγή ποιοτικών προϊόντων: Απαιτήσεις και υποχρεώσεις Δρ. Φώτης Παπαδήμας, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΠΑΚ Γυναίκες της υπαίθρου: Παράγοντας ποιότητα, μεταλαμπαδεύουν παραδόσεις και πολιτισμό Άννα Κοσμά, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας Ελαιόλαδο-Κανόνες Επισήμανσης και Εμπορίας Χρυστάλλα Μυριανθέως Μισκουρίδου, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας στην εταιρεία Τεχνολογική ενσωμάτωση σε παραδοσιακά τρόφιμα και αρχές σχεδιασμού ετικέτας Αντρέας Κλεοβούλου, Επιστήμονας και Τεχνολόγος Τροφίμων Msc, MBA, Διευθυντής στην Εστία Γνώσης Πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων και η επιχορήγηση τους Πάνος Κολοβός, MSc, Επιθεωρητής εταιρείας Biocert Συστήματα ποιότητας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων (ΠΟΠ-ΠΓΕ), βιολογική γεωργία (παραγωγή, έλεγχοι, πιστοποίηση, σήμανση, διακίνηση βιολογικών προϊόντων) Ανδρέας Σελεάρης,Ανωτερός Γεωργικός Λειτουργός, Τμήμα Γεώργιας, ΥΓΑΑΠ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ Ηλεκτρονικό εμπόριο και ευκαιρίες επένδυσης για τις ΜΜΕ Κωνσταντίνα Σοφοκλέους, Λειτουργός Εμπορίου & Βιομηχανίας, ΥΕΕΒΤ Χρηματοδότηση και ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων Δρ. Πανίκος Πουτζιούρης, Αντιπρύτανης UCLAN Cyprus, Διευθυντής Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στον Τομέα Τροφίμων Μαργαρίτα Κυπριανού Associate στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της PwC Κύπρου Σύγχρονες Εφαρμογές&Ανάγκες Κατάρτισης για Απόκτηση Ανταγωνιστικών Πλεονεκτημάτων των Εταιρειών του Κλάδου Τροφίμων & Ποτών’’ Γιώργος Κούλας,Υπεύθυνος Κατάρτισης Charakis Research &Consulting Ltd ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ-BRANDING, ΔΙΚΤΥΩΣΗ Εταιρική ταυτότητα και branding Νικόλ Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Διαφημιστικού Γραφείου Holy Cow Advertising Τρόποι προώθησης τοπικών προϊόντων Γεώργιος Θεοφάνους, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας BIOLIFE TRADING LTD Προώθηση παραδοσιακών προϊόντων Σάββας Μαλλιώτης, Φιλαγροτική Πλατφόρμα συνεργασίας: Green Cluster Κρίστη Μελινιώτη, Κούλα Αριστοδήμου, Λειτουργοί Προγράμματος Green Cluster, Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ Μάρκετιγκ και στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Δίκτυο Τροόδους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Επιχειρηματική καινοτομία και ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης Δρ. Ηλίας Χατζηηλίας, Λέκτορας Επιχειρηματικότητας, UCLAN Cyprus, Διευθυντής CEDAR Καινοτομία και επιχειρηματικότητα Δρ. Αναστασία Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του CIIM, Συντονίστρια IDEA Καινοτομία και επιχειρηματικότητα Δρ.Χριστοδούλου Κλείτος, Λέκτορας Πληροφορικής, Πανεπιστημίου Νεάπολις Δρ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Λέκτορας Διοίκησης, Πανεπιστήμιου Νεάπολις Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία-Νέες τεχνολογίες πληροφορικής Δρ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Λέκτορας Διοίκησης, Πανεπιστημίου Νεάπολις Δρ. Χριστοδούλου Κλείτος, Λέκτορας Πληροφορικής, Πανεπιστημίου Νεάπολις Η δημιουργία νέων επιχειρήσεων και η νόμιμη μορφή τους Δρ. Τσακλαγκανος Άγγελος, Καθηγητής, Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας στον κλάδο των τροφίμων Δρ. Ακρίβος Χριστόδουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Πανεπιστημίου Νεάπολις Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού Δρ. Κάθριν Λαζάρου-Κιττένη, Λέκτορας, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων & Διοίκηση, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Η επιχειρηματική δράση της Golden Donkeys Farm Πιερής Γεωργιάδης , Εμπνευστής και Ιδρυτής της Golden Donkeys Farm ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Παραδοσιακά τρόφιμα τον 21ο αιώνα Δρ. Δημήτρης Τσάλτας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΠΑΚ Καινοτομία και παράδοση Καλής Σουρουλάς, Μεταπτυχιακός Ερευνητής ΤΕΠΑΚ Λαϊκές αγορές: Το παλιό αναγεννιέται Ράκης Πιερίδης, Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού Ένας αμπελώνας, 5000 χρόνια ιστορία, 5000 μπουκάλια κρασί Λευτέρης Μοχιανάκης, ΑΝΑΜΑ Εγκατάσταση μικρού τυροκομείου στη φάρμα Δρ. Δέσποινα Μποζούδη, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΤΕΠΑΚ Ξεκινώντας μια μικρή βιολογική παραγωγή Λάκης Πίγγουρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών Βιολογικές καλλιέργειες: Παρελθόν, παρόν και μέλλον Λάκης Πίγγουρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών Βιολογικές καλλιέργειες στην Κύπρο Κυριάκος Κυριάκου, Πιστοποιημένος βιοκαλλιεργητής, Εταιρεία K.K. BioFresh Διάσωση και διατήρηση κυπριακών σπόρων Άγγελος Κυρατζής, Λειτουργός Γεωργικών Ερευνών, Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών Σύσταση ΜΚΟ στη Κύπρο Μαριλένα Κυριάκου, Λειτουργός Προγραμμάτων NGO Support Center ΟΔΗΓΙΕΣ: 1. Πατήστε στον τίτλο κάθε παρουσίασης 2. Κατεβάστε την παρουσίαση στον υπολογιστή σας 3. Δείτε την παρουσίαση, επιλέγοντας "Slide Show". 4.Προχωράτε την παρουσίαση, ανάλογα με το ηχητικό της εκφώνησης.
|
||||
|