Νέα & Ανακοινώσεις
Ιδρύσατε νέα επιχείρηση τροφίμων; Ξεκινάτε παραγωγή; Το σκέφτεστε; Το μελετάτε; Είσαστε παλιά επιχείρηση; Ετοιμάζετε νέα προϊόντα; Είστε ανταγωνιστικοί διεθνώς; Καλύπτουν τα προϊόντα σας πραγματικές ανάγκες; Ενημερωθείτε για όλες τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες και πάρτε τις σωστές αποφάσεις! Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης, τα οποία καλύπτουν θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις τροφίμων όπως: • ποιότητα και πιστοποίηση προϊόντων • διαδικασίες ασφάλειας και υγείας • ανάπτυξη επιχειρηματικότητας • δικτύωση , μάρκετινγκ, branding • χρηματοδότηση Γενικός σκοπός των σεμιναρίων είναι η παροχή κατάλληλων εφοδίων σε μικρούς επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχουν τύχει εκπαίδευσης στο παρελθόν, για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Τα θέματα παρουσιάζουν ομιλητές με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, από ακαδημαϊκά ιδρύματα, πανεπιστήμια, εταιρείες, επιχειρήσεις τροφίμων, κυβερνητικές υπηρεσίες, παρέχοντας πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Τα σεμινάρια*, τα οποία είναι διήμερα (απόγευμα-βράδυ Παρασκευής και πρωί-μεσημέρι Σαββάτου) θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 27.1-17- 18.3.17, στις ακόλουθες τοποθεσίες: Ανώγυρα, Ακάκι, Γαλάτα, Αθηαίνου, Κυπερούντα, Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ (συνδιοργάνωση), Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(συνδιοργάνωση), Οδού. Κάθε διήμερο σεμινάριο είναι αυτοτελές και επομένως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα οποιοδήποτε σεμινάριο από τα 8. Εάν το επιθυμούν, μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και περισσότερα του ενός σεμινάρια. Οι εισηγητές, στο τέλος κάθε παρουσίασης θα δέχονται ερωτήσεις, ώστε να επεξηγηθούν τυχόν απορίες. Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν. Ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων και για καλύτερο προγραμματισμό, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εκ των προτέρων στην Δάφνη Κλεόπα (e-mail: cyfoodmuseum@gmail.com, τηλ. 99295150). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έντυπο βοηθητικό υλικό, αναφορικά με την εφαρμογή των πιο πάνω θεμάτων στις επιχειρήσεις τροφίμων και πιστοποιητικό συμμετοχής. Τα σεμινάρια διοργανώνονται από το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής, σε συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Συγχρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., μέσω του προγράμματος Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF)- https://alumni.state.gov/aeif και της δράσης Erasmus+ KA2 μέσω του προγράμματος «International cooperation - the guarantee of development of local products». Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy) είναι ένας μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός και ερευνητικός οργανισμός με έδρα του τη Λευκωσία, που δραστηριοποιείται σε θέματα γαστρονομίας και τροφίμων . Περισσότερα για τους σκοπούς και τις δράσεις του στις ιστοσελίδες: http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy/web/guest/news , http://cyfoodmuseum.wixsite.com/the-food-museum-blog , https://www.facebook.com/pages/Cyprus-Food-Virtual-Museum/104034939677867 *ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΔΩ , όπως επίσης και σε έντυπη μορφή στα συνεργαζόμενα Κοινοτικά Συμβούλια και στα Πανεπιστήμια. Το υλικό των σεμιναρίων θα βρίσκεται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία θα ανακοινωθεί αργότερα στο: http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy/web/guest/news.
|
||||
|