Oxford Symposium on Food & Cookery
Το ετήσιο συμπόσιο στην Οξφόρδη για την ιστορία των τροφίμων και γαστρονομία, θεωρείται ένας από τους αρχαιότερους θεσμούς στο είδος του.
Pathfinder Food
Σειρές για την ιστορία επιλεγμένων τροφίμων, με ειδική αναφορά στην Ελλάδα. Περιλαμβάνεται η ιστορία του χαλβά, του γιαουρτιού, του λαδιού, του κρασιού κ.ά.
Επώνυμο ελληνικό κρασί
Παρουσιάζεται η ιστορία ανά ιστορική περίοδο των ελληνικών κρασιών, τα ελληνικά οινοποιεία, οι γηγενείς ποικιλίες. Μεταφρασμένο σε 5 γλώσσες.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.