European Institute of Food History and Culture
L'Institut Européen d'Histoire et des Cultures de l'Alimentation Ευρωπαϊκό Ιντιστούτο για την ιστορία της διατροφής και την κουλτούρα της γαστρονομίας.
Cyprus Food and Drinks
Διαδικτυακή πύλη με πληροφορίες για την ιστορία και θρεπτική αξία παραδοσιακών κυπριακών τροφίμων και τις βιομηχανίες-βιοτεχνίες παραγωγής κυπριακών τροφίμων.
Cyprus Food
Σύντομη περιγραφή στα αγγλικά των πιο γνωστών κυπριακών εδεσμάτων.
Cychefs
Γαστρονομικές προτάσεις και αξιολογήσεις εστιατορίων από τους καταξιωμένους αρχιμάγειρες Γιώργο Κυπριανού & Αντώνη Νικολάου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.