Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)


Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία


ForumFORUM Χώρος ΣυζήτησηςNewsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
news-img
Διαγωνισμός για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Οικιακή Οικονομία ( 01/10/2015 )

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) προκηρύσσει διαγωνισμό για τους/τις εκπαιδευτικούς του μαθήματος Οικιακής Οικονομίας/Αγωγής Υγείας, στα πλαίσια του οποίου θα πρέπει να επιλέξουν, να προσαρμόσουν και να εφαρμόσουν στα τμήματά τους ένα από τα τρία προτεινόμενα σχέδια μαθήματος με γενική θεματογραφία την κυπριακή παραδοσιακή διατροφή και να καταθέσουν στα πλαίσια του διαγωνισμού τα αποτελέσματα της εφαρμογής κυρίως ως προς την επίτευξη των στόχων του μαθήματος. Τα σχέδια μαθήματος έχουν δημιουργηθεί από το ΜΚΤΔ ως μέρος τους ευρωπαϊκού προγράμματος Europeana Food and Drinκ (http://foodanddrinkeurope.eu/ ), σκοπός του οποίου είναι η προώθηση της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς των ευρωπαϊκών χωρών στο ευρύτερο κοινό μέσα από την εμπλοκή των δημιουργικών βιομηχανιών, των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών οργανισμών και των βιομηχανιών τροφίμων στην αξιοποίηση και διάδοση του υλικού και των πληροφοριών που σχετίζονται με τα τρόφιμα και τη διατροφή γενικότερα.

Όλες οι πληροφορίες εδώ . Προσοχή! Η υποβολή συμμετοχής πρέπει να γίνει με το δελτίο υποβολής συμμετοχής. Πατήστε εδώ για το δελτίο υποβολής.


ΠερισσότεραΤο έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής