Νέα & Ανακοινώσεις
Θέμα: Παραγωγή ταινίας με θέμα τη βελτίωση/εμπλουτισμό της αειφορίας στην παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων/ ποτών και της πολιτιστικής κληρονομιάς που συνδέεται με αυτήν , χρησιμοποιώντας την τεχνική της αφήγησης ιστοριών Έναρξη διαγωνισμού: 15 Απριλίου Τελική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών: 20 Ιουνίου 2015 Τελετή βράβευσης: 22 Ιουλίου στην έκθεση τροφίμων και ποτών Expo 2015, στο Μιλάνο Χρονική διάρκεια ταινίας : 11-21 λεπτά Γλώσσα: Αγγλική ή άλλη με αγγλικούς υπότιτλους Περισσότερες πληροφορίες: http://foodanddrinkeurope.eu/challengetwo/ http://foodanddrinkeurope.eu/wp-content/uploads/2015/03/Challenge-Two-Guidelines_final.pdf http://contest.upeurope.com/ Χρήσιμα άρθρα στα ελληνικά : http://www.eufic.org/article/el/artid/Food_production_3_A_sustainable_food_supply/ http://www.env-edu.gr/packs/BiologicalAgriculture/sel22.htm http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C113/77/631,2281/
|
||||
|