Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)


Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία


ForumFORUM Χώρος ΣυζήτησηςNewsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
Διαγωνισμός φωτογραφίας «Γιορτινά εδέσματα»-Κερδίστε συνδρομές μέλους για το Μουσείο! ( 28/12/2014 )

Κερδίστε συνδρομές μέλους για το Μουσείο!

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε συνδρομές μέλους του Μουσείου στέλνοντάς μας φωτογραφίες από την προετοιμασία και παρουσίαση των παραδοσιακών, γιορτινών εδεσμάτων των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων!

Μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook ή να μας τις στείλετε ηλεκτρονικά στο cyfoodmuseum@gmail.com Οι συνδρομές μέλους που θα δοθούν είναι αξίας 70 ευρώ (50 ευρώ τέλος εγγραφής και 20 ευρώ η ετήσια συνδρομή).

Τα μέλη του Μουσείου επωφελούνται από μία σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις ή δωρεάν συμμετοχή στις δράσεις του Μουσείου (συνέδρια, εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.), προτεραιότητα εργοδότησης σε χρηματοδοτούμενα έργα τα οποία εκπονούνται από το Μουσείο κ.α. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2015. Θα δοθούν 3 συνδρομές. Εάν η ποιότητα των συμμετοχών δεν είναι ικανοποιητική , το Μουσείο δεν δεσμεύεται ότι θα απονείμει όλα τα βραβεία.

Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό συμφωνείτε σε παραχώρηση στο Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής μιας μη αποκλειστικής, μεταβιβάσιμης, ατελούς(χωρίς τέλη), παγκόσμιας άδειας αναπαραγωγής, διανομής, αποθήκευσης, χρήσης, αλλοίωσης, έκθεσης και δημιουργίας παράγωγων έργων των φωτογραφιών σας. Αυτό σημαίνει ότι μεταβιβάζεται τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών σας στο Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής. Ως ανταπόδοση το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής αναλαμβάνει την υποχρέωση να αναφέρει σε κάθε περίσταση χρήσης το όνομα του αρχικού δημιουργού.


ΠερισσότεραΤο έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής