Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)


Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία


ForumFORUM Χώρος ΣυζήτησηςNewsletter
*

Νέα & Ανακοινώσεις
Διαγωνισμός για ψηφιακές εφαρμογές στον τομέα της γαστρονομίας με πρώτο βραβείο 5000 ευρώ ( 21/11/2014 )http://foodanddrinkeurope.eu/challengeone/
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ( http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy) λαμβάνει μέρος ως εταίρος στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της ψηφιακής εγκυκλοπαίδειας Europeana Food and Drink, με στόχο να ψηφιοποιηθεί και να προβληθεί   η αύλη πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης που αφορά στη γαστρονομική παράδοση. Στα πλαίσια αυτού του έργου έχει προκηρυχθεί ένας διαγωνισμός για ψηφιακές εφαρμογές στον τομέα της γαστρονομίας με πρώτο βραβείο 5000 ευρώ.
Η πρόσκληση αφορά στην  επαναχρησιμοποίηση και προώθηση του περιεχομένου της πολιτιστικής κληρονομιάς από την ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και ποτά (Europeana Food and Drink).
 Οι προτάσεις πρέπει να περιγράφουν προτεινόμενα προϊόντα/υπηρεσίες/εφαρμογές, τα οποία να  επαναχρησιμοποιούν το περιεχόμενο της ψηφιακής εγκυκλοπαίδειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και ποτά, να επικεντρώνονται και να συνδυάζουν τους εξής 3 παράγοντες:
 -πρωτότυπες/καινοτόμες στρατηγικές και ιδέες
-πρωτότυπα/καινοτόμα εργαλεία, προϊόντα και υπηρεσίες
-αφήγηση ιστορίας σε σχέση με την πολιτιστική παράδοση αναφορικά με τα τρόφιμα και ποτά ή και σε σχέση με την παραγωγή και υπηρεσίες που αφορούν τον τομέα των τροφίμων και ποτών.
 
Τα υποψήφια έργα μπορούν να περιλαμβάνουν βίντεο, εφαρμογίδια για κινητές ψηφιακές συσκευές, παιγνίδια, εικονικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά εργαλεία κ.ά  .
Οι αιτήσεις μπορούν να συνοδεύονται από βίντεο, προβολές, εργαλεία επίδειξης .
 
Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες: http://foodanddrinkeurope.eu/challengeone/

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Περισσότερα


Νέα & Ανακοινώσεις
Διαγωνισμός για δημιουργία βίντεο/ταινίας, με θέμα της αειφορία στην παραγωγή τροφίμων, με πρώτο βραβείο 3000 ευρώ
Διαγωνισμός για δημιουργία βίντεο/ταινίας, με θέμα της αειφορία στην παραγωγή τροφίμων, με πρώτο βραβείο 3000 ευρώ
Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Europeana Food and Drink
Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα της  Europeana Food and DrinkΤο Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ( http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy) λαμβάνει μέρος ως εταίρος στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της ψηφιακής εγκυκλοπαίδειας Europeana Food and Drink, με στόχο να προβληθεί η κυπριακή γαστρονομία.Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων απευθύνει πρόσκληση σε Άτομα, Ερευνητές, Εκπαιδευτικούς, Φωτογράφους, Εταιρείες , Κοινότητες/ Δήμους, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Κρατικέ...

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής