Ελληνικά (Ελλάδα) English (United States) Türkçe (Türkiye)


Καταγράψτε εδώ τη δική σας Συνταγή / Πληροφορία


ForumFORUM Χώρος Συζήτησης











Newsletter
*

Αναζήτηση Τεκμηρίων

Τίτλος
Συκώτι στην κατσαρόλα


Το συκώτι τηγανίζεται με κρεμμύδια και διάφορα αρωματικά, ενώ προς το τέλος του ψησίματος προστίθεται ξίδι. 
Συκώτι στην κατσαρόλα. <br/> Πηγή: Στάλω Λαζάρου.


Ονομασία - Συνταγή

Λειτουργικός & Συμβολικός Ρόλος

Συμπληρωματικές Πληροφορίες & Βιβλιογραφία

Φωτογραφίες


Συνημμένα




Περισσότερα


Σχετικό Περιεχόμενο - Συνταγές
Συκωταριά τηγανητή
Η συκωταριά περιλαμβάνει την καρδιά, τους πνεύμονες και το μαύρο συκώτι του ζώου, τα οποία τηγανίζονται διαδοχικά.
Συκώτι στιφάδο
"Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, αφού τα κόψουμε σε ροδέλες, σε λάδι και μετά προσθέτουμε το συκώτι. Ακολούθως, προσθέτουμε τις ντομάτες και τις μυρωδιές..." (Παναγιώτα Σάββα, Άγιος Ιωάννης Αγρού)
Συκώτι τηγανητό
Πολύ απλό πιάτο με συκώτι. Τηγανίζεται και αρωματίζεται με κανέλα, πιπέρι και λίγο ξίδι ή λεμόνι.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΔΕΣΜΗ 2008 χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010 - Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής